Taalcursussen

Markt

Hablas español o falas portuguêse? Dat is mooi, want in Zuid-Amerika wordt erg weinig Engels gesproken. Wij raden daarom aan thuis alvast wat Spaans (voor Bolivia) of Portugees (voor Brazilië) te oefenen. Ter plekke kun je nog een cursus volgen. Spreek je de taal een beetje, dan kun je echt in contact komen met de lokale bevolking. Dan zal je veel meer uit het verblijf halen.

Nee, het leren van één van deze talen is geen straf. Het is juist een uitstekende manier om je volledig onder te dompelen in de Zuid-Amerikaanse cultuur. Muito bom! Zowel privélessen als groepslessen zijn mogelijk en je kunt het zo intensief maken als je zelf wilt.

We kunnen de taallessen laten aanpassen op persoonlijke behoeftes. Aan de slag in een ziekenhuis? Dan kun je in lessen richten op contact met patiënten, ziekenhuistermen en het beschrijven van symptomen. Aan de slag op een school? Dan kun je leren hoe je in het Spaans, Engels of Duits de grammatica het beste kunt uitleggen. Ga je reizen? Dan kun je leren wat voor de situatie handig is. Alles wat je maar nodig hebt om een onvergetelijke tijd te hebben, in Zuid-Amerika.