Landen

Zuid-Amerika: een geweldig continent met indrukwekkende, veelzijdige en uitdagende landen. Beyond South America werkt op dit moment in Bolivia, Brazilië, Guatemala en Ecuador. Ontdek met ons deze fantastische landen!

We helpen je graag bij het vinden van zinvol vrijwilligerswerk, uitdagende stages, intense taalcursussen en onvergetelijke excursies.

Houd je van dansen? Si, si! Wij ook! Zuid-Amerika staat bekend om zijn vrolijke, ritmische muziek. Ze zeggen dat de bevolking eerder leerde dansen dan praten. In praktische elk land zijn er vele mogelijkheden om typisch Zuid-Amerikaanse dansen, zoals de salsa en de samba, snel onder de knie te krijgen. Voor de avontuurlijke reiziger, zijn er ook allerlei sportactiviteiten waarin wij voor je kunnen bemiddelen. Je kunt surf- en duiklessen nemen of je leven riskeren op de mountainbike op ‘el camino de la muerte’ (de weg des doods) in La Paz. Verder kun je hiking- en trekkingstochten doen, kanovaren, paragliden, mountainbiken, klimmen en alles wat je verder kunt bedenken!

Kortom, er is volgens ons voor ieder wat wils en alle denkbare combinaties zijn mogelijk. Ja, wij hebben er al flink van geproefd! Beyond South America biedt geen standaardpakketten, maar wil tegemoetkomen aan ieders persoonlijke behoefte. Het is immers jouw droomreis!

Bolivia, mogelijkheden